Úszóiskolánk sok szeretettel várja úszni tanulni, sportolni vágyó vendégeit. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő lehetőségeket. 4 éves kortól 14 éves korig öt szinten biztosítunk csoportos foglalkozásokat. A kisebbek a vízhezszoktató csoportban játékos feladatokkal kezdik meg a tanulást, majd a kezdő csoportban sajátítják el a legfontosabb mozgáselemeket. A félhaladó és haladó csoportokban már mélyvízben tökéletesíthetik technikájukat, az edzés keretén belül pedig állóképességüket fejleszthetik, és versenyekre készülhetnek fel.

Az Aligátor Úszóiskola a XVI. kerületben 2007. februárjában az Erzsébetligeti uszoda megnyitásával kezdte meg munkáját, majd a Szentmihályi uszodában is kialakította az úszásoktatás rendjét. A két helyszínen hétfőtől péntekig délelőtt óvodás és iskolás csoportoknak szervezett kötelező- és önként vállalt úszásoktatatás folyik, délután és hétvégén pedig csoportos foglalkozások zajlanak.

Úszóiskolánk egy évben kétszer házi versenyt szervez növendékei számára. Ezeken az alkalmakon érmekért és ajándékokért mérhetik össze tudásukat tanítványaink.

FELNŐTT ÚSZÁSOKTATÁS - AQUAFITNESS/AQUAJOGGING14 éves kortól 100 éves korig a felnőtt úszásoktatás várja az érdeklődőket. Azok a vendégeket, akik gyermekkorukban nem tanultak meg úszni, vagy valamilyen rossz élmény miatt félnek a víztől, de víziszonyukat szeretnék leküzdeni a kezdő csoport foglalkozásain sajátíthatják el az úszás alapjait. A haladó csoportban lehetőség nyílik a hiányosabb technikák javítására, illetve jó úszóknak úszóedzésen való részvételre.

Sokuk nem is gondolná, hogy milyen hasznos, és egészséges dolog az aquafitness. Amellett, hogy segít a csontritkulás, asztma, gerinc és derékfájdalmak, érrendszeri, mozgásszervi, izületi problémák enyhítésében is, kiváló fogyókúrás tevékenység is. Itt nem szükséges az úszástudás, mert egyszerűen, a különböző kellékek segítségével mindenki a víz felszínén marad. Olyan ez, mint egy fitness edzés, csak vízben. Az aquafitness illetve vízigimnasztika rendkívül jó hatással van az izomzatra és az emberi szervezetre egyaránt. Fokozza a vérellátást, felgyorsítja az anyagcserét.

Várunk fiatalokat, és idősebbeket egyaránt, mert vízben lenni, és egészségesen élni jó!


info@aligatoruszoiskola.hu

Információs vonalunk: 06-70-292-3656 hétköznap 9.00-16.00-ig fogadja a hívásokat !aligatorkertvarosiuszoiskola@gmail.com