KEZDÉSI IDŐPONTOK:

I. 08:15-08:55,  II. 09:00-09:40,  III. 09:55-10:35,  IV. 10:40-11:20


A babaúszás órák korosztályonként, tudásszintekként eltérnek. A csoportok létszáma korlátozott, a foglalkozásokon való részvétel előfeltétele az előzetes bejelentkezés Tel.: RIBARICS LÍVIA: 30/206-7310. Akadályoztatás esetén kérjük szíveskedjenek a foglalt időpontokat visszamondani, így lehetőséget biztosítanak mások számára a szolgáltatás igénybe vételére! 

 
KÖTELEZŐ FELSZERELÉS : a  babáknak úszópelenka, vagy jól záró, át nem eresztő úszónadrág szükséges.  A babáknak úszósapka nem szükséges – a babák legtöbbje nem is viseli el a fején. A nagyobbacska gyerekeknek, különösen a hosszú hajú kislányoknak már javasolt a fürdősapka, így nem zavarja a haj úszás közben és a hajszárítás is egyszerűbb.Javasolt a babáknak úszás utánra valami étel, ital. Legegyszerűbb, ha a baba szopik, akkor anyát feltétlenül hozzátok magatokkal! Tápszer, bébiétel melegítési lehetőség a büfénél.
A babák öltöztetéséhez rendelkezésünkre áll egy pelenkázó is. A babáknak öltöztetéshez javasolt egy takaró vagy eldobható pelenkázó alátét, amit a pelenkázóra, padra lehet teríteni. A felnőtteknek a szokásos úszófelszerelés (fürdőruha, törölköző, papucs) szükséges. A hosszú hajú szülőknek javasolt a fürdősapka is, bár a felnőtteknek nem muszáj a víz alá merülni. A medence területén papucs kötelező, azoknak is, akik csak a padon ülve nézik a foglalkozást.  Kérjük a szülőket, hogy az öltözőkbe babakocsit és bébihordozót ne vigyenek be, valamint a padokat öltözés után hagyják szabadon, hogy a következő csoportnak is legyen helye öltözni.

Napijegy: 2.950,-Ft/alkalom   4 alkalmas bérlet: 9.400,-Ft.
Áraink a medencében tartózkodó szülő belépőjét is tartalmazzák !