Házirend
                                  
A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét !
A tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg HÁZIRENDÜNK  elfogadásának tekintjük!
 

1.    Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít!  Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.

2.    Öltöztetés/kísérés:
Erzsébetligeti Uszoda: a zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. A kísérőjegyet váltott szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, de a foglalkozások alatt csak a tribünön tartózkodhatnak. A kísérési díj 130,-Ft/fő/alkalom, amely az uszodai szolgáltatások igénybevételére nem jogosít! Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.
Szentmihályi Uszoda: az uszoda területén külön fogasos lány, illetve fiú öltöző áll a gyerekek rendelkezésére. Az öltöző kapacitása miatt kérjük, hogy gyermekenként 1 szülő/kísérő segítsen az öltözködésben. A szülők/kísérők papucsban, vagy ciőpővédőben az öltözőn keresztül a lábmosóig kísérhetik a gyermekeket, ahonnan az óra előtt oktató veszi át és kíséri őket a medencékkhez. Az öltözőben elhelyezett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni az uszoda díjmentes széf szolgáltatását.
A szülők kísérők csak az előtérben elhelyezett kivetítőn keresztül követhetik figyelemmel az oktatás menetét. Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! Az érdeklődők részére minden turnus utolsó hetében lehetőséget biztosítunk un. "bemutató óra" keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők kísérő jegy ellenében (130-Ft/fő/alkalom) papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát. (A pontos időpontokat a beiratkozó pulton találják.)

3.    Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni (medencék használata, szauna, pezsgőfürdő) azt csak az uszoda pénztárában kapható karórás belépő megvásárlásával tehetik meg.

4.    Beiratkozás: minden turnus kezdete előtti héten, hétfőtől péntekig, 15.30-19.00 óráig. Kérjük megértésüket hogy, a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra előtte vagy utána nyílik lehetőség. Jelentkezéseket elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben kérjük szíves türelmüket az esetleges torlódások miatt és kérnénk figyelembe venni, hogy az adminisztráció időigényes, de bérlet nélkül nincs lehetőség a tanfolyamra bemenni.
 
 
5.  Pótlások rendje: kérjük a baloldali menüsorban szíveskedjenek rákeresni!
    
Köszönettel:
Aligátor Úszóiskola