CSOPORTOS ÚSZÁSOKTATÁS BETÖLTÖTT 4 ÉVES KORTÓL-14 ÉVES KORIGÁltalánosságban: a tanfolyamok differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő képességszintű csoportba kerülnek. A tanfolyamok végső célja, hogy az ide járó gyermekek 3 úszásnemben (gyors, hát, mell) elsajátítsák a megfelelő technikát, megismerkedjenek az úszásnemek stílusgyakorlataival.

Fontos, hogy turnusokba osszuk be a gyermekeket, hiszen így tudjuk biztosítani számukra a megfelelő fejlődést, a magasabb színvonalú oktatást. Minden turnusban lesz valamilyen esemény, melyre érdemes figyelni: nyílt órák, bemutató versenyek, iskolai szünetek, ezekről a pultos kollégáknál elhelyezett hirdetményekből tájékozódhatnak a T.Szülők. A gyakorlatok ismétlés-folyamatossága miatt javasoljuk a heti két alkalmat, hiszen minél kevesebb idő telik el egy-egy foglalkozás között annál gyorsabb lesz a fejlődés üteme.

BEIRATKOZÁS-BEFIZETÉS: minden aktuális turnus előtti héten oktatási idő alatt: hétköznapokon: 15.30-19.00-óráig, hétvégén 8:15-11:30 között az uszodában szolgálatot teljesítő pultos kollégáinknál.

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK: 

  • 8 alkalmas:  18.400,-Ft
  • 5 alkalmas   12.200,-Ft (önállóan nem váltható, csak kiegészítő bérletként).
  • Hiányzás/elmaradt alkalmak esetén TURNUSIDŐN BELÜL pultos munkatársainkkal szíveskedjenek a pótlásról egyeztetni. Betegség esetén a pótló bérlet kiállításához kérjük minden esetben hozzák magukkal orvosi igazolásuk másolatát, vagy kórházi zárójelentésüket.
  • Lejárt, érvénytelen bérlet esetén a bérleten fennmaradt alkalmakat nem áll módunkban visszatéríteni. 
  •